Flytten

Ja, då är vi inflyttade i nya lägenheten. I alla fall så gått som. Det finns massa kvar att göra, men det är också massor som redan är fixat. Vi har tillexempel ätit våran första middag här idag. Bara att kunna laga mat på riktigt känns som en lyx. Nu ligger vi framför varsin dator i sovrummet och är som vanligt väldigt sociala med varandra. Pontus sa precis, det är kul att vi har så stort, men ändå vill vara i samma rum. Jag antar att det är en vane sak. Igår kväll så kändes allt ganska klart då vi var klara med sovrum och halva köket. Vi behöver ju inte större/ är inte vana vi det. Men vi trivs väldigt bara här och vi kommer inte att flytta på oss i första taget.

Fredagen började ganska så skönt, vi städade ut lägenheten inne i stan, Pontus hämtade en hyrbil och sedan åkte vi hem till farmor och farfar för att äta frukost. Klockan ett träffade vi mäklaren och fick nycklarna till lägenheten. Pontus hade ju inte sett den än (precis som med förra) så han var så klart jätte nyfiken.. Vi spenderade lite tid med att gå runt och kolla städningen och känna och klämma på allt nytt. Sedan åkte vi till förrådet på Shurgard och hämtade lite sängkläder som skulle tvättas. Helt plötsligt så kommer sex glada Rosersbergare in med en flaska champagne, här skall det firas sa de och korkade upp.  Det var så synd att  mamma och pappa inte var här då, men de kom senare med sängar, matbord och kläder. Det blev en ganska så snabb inflytt av allt för att sedan åka och njuta av farmors goda mat.

Följande dag tog vi med mamma, pappa och släpvagnen till Shurgard. Pack experten Zetterquist såg till så att vi bara behövde åka två vändor. Så himla skönt. Pontus mamma och hennes man kom också och hjälpte till. Fort gick det och sedan  bar det iväg till IKEA. Hur skönt är det inte att bara gå och peka så hamnar det i korgen? LOVELY! Ganska många tusenlappar senare samt efter ett besök på "laggen" (den lokala pizzerian) så var vi klara och monteringen kunde börja. Vi skålade än en gång i champagne och vi gick inte och la oss försen händerna var röda och svullna.



Kommentarer
19 år och mamma

du får visa rum för rum sen :D nyfiken!

2011-01-17 @ 11:45:55
URL: http://mittlivv.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0