Give me a break

Dessa bilder kan ganska bra summera våra senaste veckor.. vi är ganska less nu :)

Last week of May..

Nu finns det alldeles för många hemligheter i mitt liv, och jag håller på att spricka. Jag kan inte skriva om någon ting alls känns det som..

I vilket fall som helst så är uppsatsen snart klar. Jag och Hanna fick tillbaka den i fredags och har lite att komplettera, vilket vi sitter med nu. Men vi kommer att gå upp första juni och det känns grymt bra. Skönt att slippa ha det hängandes över sommaren.

Min vecka är dock fullsmockad med massa saker, vi ska komplettera klart tills på onsdag och skicka in då hoppas vi. På torsdag är det STOR städdag för att en fotograf kommer och fotar lägenheten. Vi vill ju dra norr ut nu och hoppas att kunna lägga ut den snart. Vi ska bra ha jobb först :)

På fredag har jag lovat att jobba några timmar på Forex, Davidshall (kom gärna in) mellan 8-14. Sen måste jag hem för att tvätta och handla. På lördag kommer mamma, pappa, Karin (svärmor) och Peter. Då ska det bli finmiddag (hoppas jag) och Eurovision. På söndag ska vi nog till Danmark och på måndag har föräldrarna konsert biljetter till Steve Winwood och Eric Clapton i Malmö arena. Sen kommer dagen med stort D och vi ska presentera våran uppsats :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, sömn är A och O dessa dagar..

Detta kort togs i Maj 2008

Nagelbitare

Nu är jag och Hanna "klara" med uppsatsen, vilket menas att vi har lämnat in till handledaren och väntar nu på ett svar om det är tillräckligt bra för att skickas till examination eller inte. Vi räknar med att få endel kompletteringar, med vi hoppas att det inte är allt för stora. Så nu sitter jag här och är extremt rastlös. Det känns som om jag borde göra någonting, men vad?! Jag har i alla fall bestämt mig för att gå och träna i eftermiddag, något som jag inte har haft tid med den senaste veckan. Kvällarna har jag i stället spenderat hemma och kollat på The Hills som går på MTV. Nu har jag sett alla säsonger och alla avsnitt.. jag såg de sista i morse. Jag vet inte men jag funderar på att börja kolla på en ny MTV serie nu när jag är så rastlös. Det värsta är att man blir så fast.

Dagens låt

Världens bästa Mia

Nu är världens bästa Mia hemma. Gud, vi pratade i en och en halv timme idag, vi har ju så mycket att ta igen. Men det var skönt att höra hennes röst och att veta att hon nu är hemma på säker mark. Nu ska vi bara försöka boka in ett datum så att vi kan träffas. ÅÅ hoppas vi hinner träffas mycket i sommar!

Nu sitter jag och gör det sista på uppsatsen, det suger kan jag ju säga för motivationen är lika med noll. Hoppas att det inte blir allt för sen kväll, det tar ju så lång tid att göra illustrationer om man vill få det bra. I morgon blir det stadsbibblan för att lämna tillbaka två kassar med böcker och för att leta upp sidor i en redan återlämnad bok..

Nä nu slösar jag för mycket tid på att sitta här.. jag SKA jobba nu :)

Mina två bästa vänner på besök i Ljusdal..

Dagens låt

Ny frissad

Nu har jag precis kommit hem efter en otroligt skön eftermiddag på Larson & Lange. Några tusen fattigare också med smakar det så kostar det. Jag köpte nämligen både nytt shampo och balsam, värmeskydd och en plattång. Nu väntar jag på att Pontus ska komma hem med mat för min mage kurrar ihjäl sig.. och så måste jag plugga. Hanna och jag hade handledarmöte idag med Ebba och vi skulle få veta om vi kunde skicka in till examinatorn eller inte. Ebba tyckte att vi hade gjort ett bra jobb men att hon inte var säker på om vi skulle hinna klart allt. Vi utmanar och hoppas på det bästa. Jag vill tro att vi hinner klart!

Hårprodukterna är från Redken och plattången från ghd

Resultatet.. (jag vet att det är en dålig bild)

Larson & Lange

I morgon ska jag till Larson & Lange för att klippa mig. Jag brukar gå dit varannan månad. Jag har en super bra frisör som jag kan rekommendera alla som bor i Malmö att gå till, hon heter Sabine och jobbar på Malmö / Östertull, men nu har jag inte varit där sedan januari.. du kan ju förstå att mitt hår är slitet. Dessutom är mitt shampo och balsam slut så jag måste köpa nytt och min plattång brann ju upp så jag måste köpa en ny. Med andra ord, jag ska spendera en hel del pengar hos frissan i morgon :) Men jag längtar sjukt mycket, för det är så skönt när någon sätter fingrarna i hårbotten och börjar skapa.

Dagens låt

5 maj 2010

Idag har jag och Hanna varit ute på Södra Förstadsgatan och gågatan i Malmö för att ta lite bilder till uppsatsen. Men vi passa också på att gå i lite affärer och ta en fika på Espresso House.

Jag drack min vanliga is-chai och lyxade till det hela med en kaka..

Vi satte oss i solen på Södra Förstadsgatan och skratta åt trafiken som va kaos

Lilla Torg

Bomber och ett missat vitlöksbröd

Vi åkte på Lilla Torg i kväll för att vi är så otroligt lata att vi inte orkade göra någon mat. T.G.I fick i stället servera oss och det var grymt gott. Jag beställde en pasta med kyckling och P en burgare. Jag skulle få vitlöksbröd till min mat, men det glömde dem bort och jag också, tills vi skulle betala och vitlöksbrödet stod med på noten. Det kostade bara 3 kr så det var inget att bråka om, men jag vart så fruktansvärt besviken över förlusten. Det hade varit så gott :) Nästa gång ska jag minsann ha mitt vitlöksbröd.

Sen så åkte vi en sväng förbi Hanna och Patrik som har lådor upp till öronen. Dom har varit på IKEA idag så nu börjar lägenheten bli full. Än så läge av bara massa kartonger. Precis när vi kom så kom det plötsligt en kraftig smäll. Inte en smäll som det blir när två bilar krockar eller en punka. Det här va en bomb smäll. När vi åkte därifrån så såg vi vart smällen kom ifrån. Samma område som Hanna och Patrik bor i. Malmö är fan inte säkert!

Dagens låt

Mitt hjärta slår för gult, rött och blått

Hela helgen har varit lugn och bra. Det började med middag tillsammans med Lisa och Anders i fredags kväll på Bröderna M. Jag åt en jätte god rödtunga med hummersås och potatis, grymt god och jag rekommenderar den verkligen. Vi fortsatte kvällen på Lilla Torg och avslutade den (enligt tradition) med att Anders och Pontus köper ett Max mål. Jag skulle upp och jobba på lördagen så jag knoppade in redan vid 01.00 och var ganska nöjd med kvällen.

Jag var sjukt trött på jobbet dagen efter och hade en molande mens verk i mage och rygg. (Det är verkligen inte vanligt att jag har det i en veckas tid) Men annars en ganska så händelselös dag förutom att jag var med mina underbara kollegor och att jag, en timme innan stängning fick in två falska sedlar.. detta resulterade med ett polisbesök och att tiden sprang iväg. Det är skönt när man har saker att göra på jobb så att man inte bara sitter av tiden, och tänker på hur mycket i skolan som man har kvar att göra.

Idag träffade vi Lisa och Anders igen, denna gång för brunch på café Ceder som i alla fall jag och Pontus älskar. Grymt god mat och SÅ prisvärt. Men om du går dit så boka bord innan för det är alltid fullt på brunchen. Vi hade det jätte mysigt och pratade mest data spel, eftersom vi båda (Lisa och jag) har varsin data nörd :)
Jag och P funderar på att kanske gå ut och käka i kväll igen för det är så grymt fint väder här idag i Malmö, men först måste jag plugga lite.

Men det viktigaste av allt idag är att Djurgården vann över AIK i derbymatchen med 1-2.. (Pontus är AIK:are.. han är så ägd nu)
RSS 2.0