Korta nätter

Varför kan jag aldrig gå och lägga mig i tid? I morgon ska jag ju upp redan klockan sex för att tvätta, föna, platt och sätta upp håret. Jag ska också packa och diska. Förmodligen blir det väl så att jag ska klippa Pontus också. Orka?! Jag har i alla fall fått en väldigt trevlig överraskning i kväll, jag ska bli min kusins fadder, är det samma sak som gudmor? .. detta måste googles :)

God natt och sov så gott!

Lilla Sophie som ska döpas i morgon, här är hon dock bara några månader men jag har inget nytt kort.

Fredag 30 juni 2010

Idag är det sista dagen inan ledigheten. Det är också Lisas födelsedag, grattis! Regnet öser ner här i Malmö, men det antar jag att det gör i hela Sverige. Det är ju tydligen översvämningar på många håll i alla fall i Stockholm enligt Aftonbladet. Trotts att jag bor i detta regniga land så har jag lyckats att missa att införskaffa en regnjacka. Kanske är det för att man förtränger regnet tills den dagen då det börjar regna och det inte går att ignorera. Men det blir bussen för mig idag. Kanske inte mina vita converse som jag hade hoppats men.. ett par svarta? Funderar på om jag ska orka skynda mig ner till stan inan jobb och kolla in ett par byxor på Gina?! Vi får väl se.. Ha den bra regning dag!!

Vitt linne: JC
Grått linne: H&M
Jeans: Gina

1 dag kvar!

Nu är det bara en dag kvar tills jag har en hel helg + 1dag ledigt! Hur skönt är inte de? Det är första lediga dagarna tillsammans med Pontus sen i juni då vi var hemma i Ljusdal. Under våran lediga helg ska vi flyga upp till Stockholm för att gå på min kusins dop, samt att träffa mamma, pappa, Anton och resten av familjen. Vi hoppas även att kunna gå på någon lägenhetsvisning. Men först en dags arbete.. helt okej ändå. Man vänjer sig vid att jobba hela tiden och kollegorna blir ens bästa kompisar, vilket gör arbetsplatsen blir till vad man i sina yngre dagar kallade fritidsgård.

Det regnade när jag skulle cykla hem vilket resulterade i att jag är genomblöt, hoppas att det blir uppehåll i morgon när jag ska cykla ner igen. Det spelar ju ingen roll om man blir blöt när man ska hem eftersom jag alltid duschar efter jobbet, men det är inte så kul att komma till jobbet och vara regnvåt.

Fåglar är roliga

Jag dör av skratt!! :)

28 juli 2010

Today is a good day

Linne: H&M
Jeans: Levi's Engineered
Klocka: Triwa
Kamera: Nikon D40

Träningsvärk

Idag på jobbet har jag klagat över mina armar, att de har värkt och gjort ont. Mina kollegor trodde jag hade sovit på något konstigt sätt och jag köpte de, det skulle nämligen vara så typiskt mig. Men så efter några timmar kom jag på att älsklingen köpte ett Wii i förrgår och att vi har spelat rätt mycket på kvällarna. Jag förstod då att jag hade träningsvärk. Fatta att man är otränad.. eller är det så att Wii är ett bra tränings redskap? För övrigt så har jag blivit adopterad till familjen Baker. Jag är nu en Irakisk muslim och har fyra bröder! Det händer mycket inom Forex fyra väggar och jag är grymt glad över att jag har de arbetskamrater som jag har. Dom är BÄST ingen protest!

Jobbet väntar

Nu ska jag precis åka till jobbet. Måste komma lite tidigare för att hinna köpa lunch. Lat som jag är orkar jag inte laga till soppan som vi har pratat om sen i söndags om att göra. Men det får bli en grekisksallad från Röneholm. Jag älskar att bära mina nya kläder på en gång efter att jag har köpt dem, så idag blir det t-shirten som jag köpte igår på Gina. 99:- är ett grymt bra pris tycker jag :) Idag har jag också testat att locka håret med plattången.. jag tycker att det blev sådär. Det blir snyggare på långt hår. Ha en fin dag! 

Min dag igår

Igår när jag var ledig så hade jag ändå lite att göra. Jag kände mig trött och hängig och undrade några gånger om jag hade fått feber.. men det var inget som inte lite sömn kunde bota. Min trötthet gjorde sig dock påmind då jag skulle köra till Center Syd och missar avfarten två gånger.. Tanken slog mig att jag kanske skulle ha stannat i sängen i alla fall. Men ju längre dagen fortskred så blev jag bättre på att fokusera. Jag tog mig till och med hem :) I mina shopping påsar var det inte mycket.. men en t-shirt från Gina, blus från MQ och hudprodukter från Bodyshop.

26 juli 2010

Idag är det min lediga dag och jag njuter för fullt! Mysiga kläder och osminkad är mitt måtto. Jag har ändå lite ärenden att ta itu med, det är kläder som ska inhandlas, doppresenter och krämer som skall fixas. Men det gör inget, det är ändå skönt att bara vara ledig.. I eftermiddag ska jag tvätta också. Därför har jag inte orkat tvätta håret, för att jag kommer springa upp och ner för trapporna som en idiot och dessutom älskar jag att duscha innan jag hoppar ner i en renbäddad säng. För att dölja mitt stripiga hår har jag det "snygga" hårbandet :) 

MFF - AIK

Förväntningarna var höga och publikantalet 14000. AIK vann matchen helgen innan på hemma plan och nu var det Malmös tur att visa vart skåpet skulle stå. Pontus hade köpt biljetter på första raden så att vi skulle kunna njuta riktigt av matchen. Vi hoppades på en vinst för AIK.

Matchen började och redan vid start tog MFF över och visade att detta var deras hemma arena. Minuterna gick och Malmö hade många chanser, mörkret la sig som en tung skugga över AIK, och så precis innan den första halvleken var avklarad så kommer det första målet. 1-0 till hemmalaget.

AIK gjorde några byten i andra halvlek men nollan gick inte att rubba. Man skapade några fler chanser, men matchen var avgjord vid första målet. Det är aldrig roligt när laget man hejar på förlorar..

I dont love my life today..

Jag mår inte så bra idag. Jag har sprängande huvudvärk efter en dag i en instängd bur, med stillastående luft och klibbig värme. Jag är sjukt trött och helt utmattad. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och mysa. I morgon ska jag öppna butiken med Hullya så jag måste sova tidigt för att orka med.

Jag känner nu i efterhand att detta inlägg var ganska så onödigt, men ja. Jag lägger dock upp en bild..

Jag va pigg och glad innan jag åkte i alla fall..

05.30, god morgon världen!

Paradoxen med att öppna på morgonen är för det första att det är sjukt tidigt och när klockan ringer vill man bara dö, men å andra sidan så slutar man desto tidigare. Förutom om man har det passet som jag hade igår då man jobbar till fyra. Idag har jag i alla fall det andra passet då jag slutar tidigt. Jag vet inte vad jag ska göra med min tid.. kanske shoppa lite? Det finns inget roligare :)

Lilla Torg

Vi har precis kommit hem från en super mysig utekväll med Lisa och Anders. God mat och gott sällskap är lika med en lyckad kväll. Jag mår dock lite illa efter maten och åt inte häller så mycket. Förmodligen pågrund av att jag slukade pomes med bea på nolltid. Sen sa magen stopp. Servitrisen undrade om jag inte tyckte om köttet eller om det var dåligt.. Jätte gulligt att hon frågade, det är inte alla som skulle göra de.

Nu ska jag sova för i morgon ska jag upp redan halv sex för att åka till jobbet. Jag har öppningen i morgon.. Jag försökte ta lite bilder i kväll.. men ja det blev sådär. :)

Myskväll på stan

Äntligen är det eftermiddag och middagstid. Efter en lång dag på jobbet ska Pontus och jag träffa Lisa och Anders på stan och sätta oss och käka i det sköna vädret. Bättre middagssällskap kan man inte ha :)

Trevlig kväll till alla!

20 juli 2010

Det blev en riktigt skön eftermiddag i Västra Hamnen, det var mycket sol och väldigt varmt.. underbart helt enkelt. Det är härligt med sommarens långa dagar som aldrig tar slut, då man kan möta vänner efter jobbet och fortfarande sitta ute. I morgon ska vi ut och käka med Lisa & Anders också och jag längtar verkligen. Ikväll åt Pontus och jag korvstroganoff och ris, min två "hemliga" ingredienser är cilli-ketchup och en tärning grönsaksbuljong. Det blir väldigt gott med mer smak..

Nu ska jag dusch så att jag luktar gott igen. Ha en trevlig kväll! 

Dagens låt

Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love

Solen väntar inte på någon

Nu ska jag åka till Västra Hamnen och vänta tills Lisa kommer vid fyra. Badkläderna är på men jag ska inte bada, jag är rädd för havet och gillar inte att att doppa mer än mina fötter. Jag vet faktiskt inte vad det beror på.. Kanske vad det lille bror som skrämde mig när vi var små och åkte i Greklands vattenpark. Jag åkte före och hamnade under vattnet då Anton försökte ta sig upp genom att klättra på mig.. jag var typ 8år. Eller så är det för att jag är ett kontrollfreak och känner att jag tappar kontrollen då jag inte ser bottnen. Hur som helst så kommer snart mäklaren så jag måste åka. Jag har tagit med kameran så jag hoppas på att kunna lägga upp några mysiga sommar bilder från bryggan. 

Avbruten njutning

Ja nog lyser solen i Malmö, men ligger jag ute och juter av den? .. NEJ .. Jag är nämligen inne och städar eftersom vi ska ha en oplanerad visning på lägenheten i eftermiddag.. Jag låg ute och njöt av solen, riktigt varmt är det ute. Jag till och med hälsade på en liten nallebjörn.. en fransk bulldog. Jag fick massa pussar och jag skulle lätt kunna dumpa Pontus för en sådan älskvärd varelse. Men mitt uppe i mitt njutande så ringer Jacob (våran mäklare/vän) och ber att få ha en visning på lägenheten. Så det var bara att gå in och börja städa.

L e d i g

Idag skiner solen och då jäklar ska jag sola. Himlen är klarblå nu och jag hoppas att det inte kommer några moln. Jag laddar upp med en drick yougurt från Arla, med smaken hallon/blåbär.. jätte god!

Hoppas att jag orkar ligga längre idag än förra veckan då jag blev uttråkad efter två timmar..

Otroligt!

Jag trodde inte mina öron när jag hörde det här.. man kanske skulle ta och spela in en hit?! Någon som är med mig?

This day never comes again

Igår när jag kom hem var jag dötts trött och hungrig. Redan vid tre tiden igår började ögonen falla ihop och kännas tunga. Det blev en väldigt lång kväll på jobbet. Men det gick bra att stänga och fort att cykla hem. Pontus hade gjort lasagn till oss, vilket jag verkligen uppskattade. Sen somnade jag som en stock.

Nu ska jag snart cykla tillbaka till jobbet, men jag har ingen lust att cykla idag. Man kanske skulle ta bussen för omväxlingsskull? Det tar dubbelt så lång tid dock så vi får se.. Just nu sitter jag framför tven och tittar på Desperate Housewives, love it!!

Olovligt lånade bilder från Fäla karnevalen

Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel firade de sista dagarna på sin smekmånad i vackra Hälsingland

Hollywoodfruarna söker med ljus och lyckta efter assistenter.

BP:s läcka kan fruntimren i Fäla lösa, med en tampong.

Alla som har sätt Småstadsliv känner igen denna snygging

Fotograf: Nettan Georgsson Nilsson

18 juli 2010

Pontus står i köket och lagar lunch som jag kan ta med mig på jobbet. Det blir pyttipanna, med ägg och rödbetor. Jag ska cykla om 45min så jag måste hinna äta frukost innan.. men jag är inte sugen på någonting. Det är rätt jobbigt att äta när det är varmt. Även om det är svalare idag, vilket är väldigt skönt. Slappa kläder dock eftersom det alltid är skönt att vara slapp på söndagar. Jag har ju rätt så slapp stil i vanliga fall också så det kanske inte märks någon skillnad. Men jag anstränger mig verkligen de dagar som jag har tajta jeans. :) När nu bara svamalr jag iväg.. frukost var det jag skulle inta. Ses på Forran!!

Dagens låt

Jag är kär, för utom i Pontus så har jag nu förälskat mig i Eminems senaste låt. Helt underbar och det är helt fast i min hjärna, det går på repeat just nu :)

Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie

Dagens låt

Robyn - Dancing on my own

17 juli 2010

Idag blir det jobb som alla andra lördagar denna månad. Men det känns inte lika jobbigt denna dag som de andra helgerna. Det är nämligen mulet här i Malmö. Det är dock SM runt om i hela stan, vilket hade varit roligt att gå och kolla på. Meen jag ska mysa med mina vänner inne i Forex varma lokaler utan syre. Ha de bra lördag alla lediga. Hemma i Ljusdal skall mamma och pappa på den årliga Fäla karnevalen, jag önskar att jag också kunde vara där. Men men, nästa år kanske.

Till skillnad från gårdagens sommar-romantiska stil blev dagens klädval mer rockigt, med svart och vitt..

I did it

Jag hittade något annat att ha på mig idag i stället för shortsen. Det blev den vita romantiska kjolen som jag köpte i USA på Hollister 2006. Bra kläder håller en livslängd. Jag kände mig ganska så flikig när jag cyklade till jobbet idag med min vita kjol som fladdrade i vinden och mitt vita samt gråa linne. Håret satte jag upp i en tuvig knut på huvudet, allt för att slippa håret i nacken. När man har mörkt tjockt hår blir det ganska så svettigt när solen ligger på.

Annars har det inte hänt så mycket idag, det flöt på ganska så bra och det gick väldigt fort. När jag kom hem fick jag min favorit mat, korv, pomes och räksallad. U N D E R B A R T

16 juli 2010

Idag är en mycket bättre dag. Trotts att jag ska åka och jobba så har jag hunnit ligga ute i solen i två timmar. Solen ger ju ganska så bra färg på förmiddagen också även om solen inte är lika stark. Igår var det min lediga dag. Min enda lediga dag på två veckor (den vecka som var och den vecka som kommer) och det var mulet hela förmiddagen ända fram till fyra då jag skulle börja tvätta. En riktig botten dag, jag låg i ställt inne och surfade på nätet vilket resulterade ganska snabbt i att jag blev uttråkad. Nu ska jag hoppa in i en kall dusch för jag stinker och sedan måste jag hitta något annat att ha på min än mina jeans-shorts. Jag älskar mina shorts men jag har ju sprungit runt i dem i två veckor nu.. :)

Trotts att jag jobbat största delan av de fina veckorna i Sverige så har jag lyckats skaffa mig en bikinilinje.. Ryggen är dock desto blekare :)

Ingen bra dag..

Alfons Åberg

How to trick people into thinking you're good looking

Off to work

Nu cyklar jag iväg till jobbet. Hoppas det händer något roligt.. :)

Då värmen stiger

Det var grymt skönt at det regnade igår, jag fick en god natts sömn med syre i lungan. Men nu när värmen är tillbaka slänger jag kläderna och springer runt i bara mässingen. Man skall ta vara på de dagar som ges och trotts att jag sitter inomhus bakom glas så njuter jag också. Allt jobb är inte förgäves, trotts att det hade varit grymt skönt med fyra veckors betald semester i dessa dagar så kommer min tid. Till hösten hoppas jag på en välförtjänt utomlandsresa för att få igen de soltimmar jag missat i sköna Sverige. Nu skall plattången och tandborsten fram. Sen bär det av mot Forex tropiska värme :)

S h o p p i n g

Igår innan jag började jobba så åkte jag ju ner på stan en sväng för att titta runt lite i butikerna. Men det slutade med att det blev mer än att bara titta. Tillslut tog pengarna slut och då gav jag upp. Det är tur att man har undanstoppat så att man kan unna sig sådana här dagar och bara dränka sig i lycka. Linnen är min nya grej.. som kanske märks. Det ska helst vara oversize modell..

Äntligen regn

Jag vaknar sjukt tidigt på morgonen nuförtiden, redan vid halv sex fick jag gå upp och slå en drill på toan.. sen vaknade jag igen klockan sju (innan Pontus skulle upp) och kunde inte somna om. Jag låg och funderade lite och drog på mig tills Pontus skulle upp, då fick jag datorn av honom och kunde surfa runt lite.

Jag bestämde mig för att städa hela lägenheten vilket inte är gjort sedan vi kom tillbaka från Ljusdal (3veckor sedan). Jag kan ju bara såga som så att det var välbehövligt. Efter mitt slit avnjöt jag en god frukost och sedan en dusch. Livet skönt när man kan ta det lugnt på morgonen. Nu tänkte jag åka ner en sväng på stan och titta runt i affärer.

Eftersom det äntligen har börjat regna lite här och temperaturen har sjunkit är det nu väldigt behagligt i Malmö. 23° ute och 24° inne..

H A V E . A . N I C E . D A Y

Dagens andra låt

Engmans kapell - Hennes famn

Dagens låt

12 juli 2010

Nu ska jag åka på jobbet..

..det är lite svalare idag, förmodligen för att det regnade och åskade igår. Men det är fortfarande tillräckligt varmt för shorts och linne. 34°C ute och 27°C inne, heja sommaren!! Njut alla som har semester

11 juli 2010

Efter jobbet idag åkte Pontus och jag ner till Ribban för ett kvällsdopp, värmen låg tungt i luften men solen var inte framme. Jag bangade på att doppa mig vilket fick min andra hälft att göra det samma. Nu ligger jag bara och väntar på att fotbollen ska börja och när den är slut ska jag sova. I morgon väntas jobb som vanligt. Heja Holland!

29°C inne

Är det bara jag som håller på att förgås i värmen? Jag gissar på N E J..

Som jag har skrivit tidigare så är jag inte emot värmen O M jag får ligga på en strand och njuta av den. Nu bokstavligt talat rinner jag bort. Jag har jobbat som vanligt idag och slutade 16.30, väldigt skönt att inte jobba kväll.. men det är sjukt varmt ute och det var lagom jobbigt att cykla hem i hettan dessutom. I kväll ska Pontus och jag gå på Möllan och käka, jag gissar att det inte finns någon mening med att snygga till sig allt för mycket då jag tar för givet att vara svettig igen så fort jag kommer utanför dörren. Vi sitter här som två muppar med varsin dator och fläkt och önskar det vore vinter, vi har 29° i lägenheten. Är det normalt?!

Marie kex och Bacardi är ett måste i hettan..

Otäckt!

Även om jag aldrig är rädd på jobbet och nästan aldrig känner mig hotad av någon kund, så ska man aldrig ta något för givet.  Idag blev min kollegor/vänner utsatta för ett rånförsök. Ingen kom till fysisk skada.. men frågan är hur det är med den mentala biten. Jag är ganska mörkrädd i vanliga fall och skulle jag utsättas får något liknande så skulle jag nog bli livrädd. All kärlek till mina vänner ikväll!!

Läs mer HÄR

Dagens låt

Tomas Ledin - Sommaren är kort

B E A C H . D A Y

I morse väckte Pontus mig klockan kvart över sju när han själv skulle upp, eftersom jag bad honom göra det igår kväll. Men jag var inte så pigg som jag hade hoppats på och jag ville helst av allt bara somna om. Men vi hade tvätt tid, och vi behövde verkligen tvätta våra sängkläder och handdukar. Jag låg och drog mig till Pontus hade gått.. och även en liten stund efter de, men tillslut måste jag bara kliva upp. Till mig glädje upptäckte jag att solen strålade utanför fönstret och termometern visade på varma grader. Lyckan var gjord eftersom jag förstod att det skulle bli en dag på stranden.

Jag smsade Lisa för att kolla om hon också var ledig idag, det är alltid roligare att umgås med någon på sin lediga dag tycker jag. Till min glädje så var hon de och vi bestämde oss för att göra ett nytt försök i Falsterbo.

Vi kom iväg lite sent eftersom jag hade tvätt tid till tolv och tvätten vägrade att torka. Detta resulterade i att vi bara fick cirka 3 timmars sol.. Sen kom de tunga molnen, vi låg och försökte pressa ändå men till slut gav vi upp. Jag tog även mitt första dopp för sommaren, lite kallt, lite skönt och lite läskigt. Jag tycker inte om att bada i hav eller sjöar eftersom jag är rädd för fiskar som kan bita en i fötterna.

Nu sitter jag här hemma i soffan, ny äten och ny duschad. Snart ska jag skölja jordgubbarna som jag köpte idag och smaska i mig.

L O V E L Y

Idag är jag full av kärlek.. solen skiner och himmelen är blå. Jag ska cykla er till Pontus för att hämta bilen så att jag och Lisa kan göra ett nytt försök till att åka på stranden. Hoppas att vädergudarna är med oss idag så att det inte hinner att mulna på tills vi kommer iväg.. Men än så länge blåttar mina ögon inget vitt.

Skön sommarkväll

Igår efter jobbet så gick jag tillsammans med Lina och Salima ut och käka på Prins Bernhard. Det var ett mycket trevligt sällskap, men kyparen var totalt botten. Han börja med att vara trevlig men sen vände det någonstans då han inte hörde vad Lina ville ha att dricka till maten. Hon ville ha Rosé men fick öl, då hon påpekade detta så bytte han plötsligt karaktär.. därifrån gick det neråt. Jag kommer nog inte gå dit igen och jag vill inte rekommendera någon annan att göra det häller.

Vi tröttnade efter ett tag på otrevligheterna och gick till T.G.I i stället och beställde drinkar. Där satt vi och tjattra till klockan var över tolv. Sen gick vi hem.

Goa gubbar

Jag har myskväll med jordgubbar framför teven ikväll. Det är ofattbart gått, jag skulle kunna äta flera liter! Just nu har jag fastnat för Supersize vs superskinny på tv3, det är hemskt hur mat påverkar oss på så många sätt, både positivt och negativt. Jag känner mig i alla fall ganska så nyttig :) 

L O V E

Jag älskar Pon and Zi!! 

Envisigaste

Lisa och jag trotsade vädret och åkte i alla fall ut till stranden. Faktiskt så var det ganska skönt den första timmen vi låg där.. men sen kom kylan. Efter en halvtimme gav vi upp och satte oss i bilen. Vi tog en sväng mot Ystad i stället och njöt av Skånes böljande slätter.

A day off

Idag är det min första lediga dag sen jag började jobba.. jaja jag vet att jag bara har jobbat i fyra dagar, men det känns som om det är mycket mer. Idag hoppades jag och Lisa på att solens strålar skulle göra oss bruna, men det värkar som om solen också har tagit ledigt. Jag hoppas dock att det snart ska spricka upp och att vi kan åka iväg i alla fall. Medans jag väntar tänkte jag åka och handla, vi behöver både mat och andra saker här hemma.

Dagens låt

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart

Köpa lgh i Malmö?

Nu ligger våran lägenhet ute till försäljning!! Vi har ingen köpare än, men hoppas att någon skall nappa innan hösten. Lönngatan 38d

Foto: Swedbank Fastighetsbyrån

The caller

Jag är en mästare på att prata i telefonen.. nu har jag suttit i en timme och klarat av fyra samtal till personer jag tänker på men inte hinner ringar. Nu slog jag sak i saken och ringde alla i stället. I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt. Jag och Lisa ska åka till Falsterbo om det är fint väder för att steka i solen. U N D E R B A R T .

Det har i alla fall äntligen blivit lite svalare på kvällarna nu (med start ikväll) och vi sitter med fönstrena på vid gavle och fläktar i båda så att vi får lite cirkulation i lägenheten. Det har känts som om luften stått still här hemma. Men nu är det skönt, nästan lite kyligt.. men bara nästan. Jag är absolut inte den som klagar på värmen, för jag älskar den, men jag tycker om att få frisk luft i lungorna/lungan och det har man ju inte fått den senaste veckan.

Så här ser det ut hemma hos oss nu, kablar över allt, fläktar, täcket på fåtöljen för det är för varmt att sova med och lägg även märke till en uppdrucken föredetta iskall Breezer på tv-bordet. Livet är bra gött ibland.

3 juli 2010

Idag är det L Ö R D A G och solen skiner som aldrig för. Men det hjälper inte mig mycket för idag ska jag precis som igår jobba. Jag hade min första dag efter semestern igår, jag kan ju lova att det kändes tungt. Hjärnan hängde liksom inte med.. Men jag hade i alla fall ingen diff i kassan vilket gladde mig, dock kommer jag väl säkerligen ha det idag bara därför.

Tvätta gör jag idag också, sju hoppade jag upp. Det har blivit grymt svårt att hitta tvätt tider den senaste tiden. Förr fanns det alltid tider ledigt men nu kan man få vänta i en vecka på att få tvätta en lördagsmorgon klockan 7 (?!).

H A V E . A .  N I C E .  D A Y

Eclipse

Tredje filmen i Twilight sagan är minst lika spännande som de andra två filmerna och mina förhoppningar på den sista filmen är skyhöga. Dock känns det som om både New Moon och Eclipse är transport sträckor till den slutliga filmen, vilket jag tycker är tråkigt eftersom jag själv inte uppfattade böckerna på samma sätt. Men det är klart att man längtar efter att se bröllopet och graviditeten.. för att inte tala om Bella som vampyr.

Efter filmen mötte jag upp Pontus och Robban på T.G.I för middag. Det blev en Alfredo-pasta för mig som jag sköljde ner med en strawberry mojito, killarna käkade en varsin burgare.

Nu ligger vi här hemma, killarna kollar på någon film och jag sitter såklart vid datorn. Alla ganska nöjda med att slippa äggkastningar på vägen hem.

Den här såg vi på vägen hem och trotts att bilden är väldigt dålig så är budskapet väldigt tydligt!! :) (OBS, jag är inte gravid, det är barar min tröja som är stor)

1 juli 2010

När jag vaknade i morse vart jag jätte deppad, jag hade hoppats på sol och klarblå himmel. MEN molnen var tjocka och solen syntes inte till. Jag kröp ner i sängen igen och deppade framför några avsnitt av The Hills. Men så plöttsligt börjar solstrålarna leta sig in mellan persiennerna och jag hoppar upp ur sängen och tittar ut. Molnen skingrade sig och solen kom fram. Jag väckte killarna och vi slängde oss i bilen. Nu fem timmar senare sitter jag hemma igen efter en skön dag på stranden i Falsterbo. Nu ska jag skynda mig iväg till Lisa för vi ska se Eclipse!!

RSS 2.0