Love new things!

Torpedo bara älskar sin nya transportbur. Tack fam. Hällöf!
Nu kanske det blir en behaglig resa hem..

Mysdag

Idag har jag och Torpedo en mysdag. Vi leker lite, tittar på tv och tvättar. Jag funderar också på att börja packa meen jag får lite panik över det eftersom jag inte vet vad jag ska ha med mig, så jag drar på det lite till :)

I bland är inte lagom tillräckligt bra

I två timmar har jag suttit med blandade känslor och kollat på kvällen långfilm. En drypande, fängslande kärlekshistoria om en ganska så misslyckad britt. Hon är inte bara +30 och singel, hon är också helt nerkärad i sin chef och är dessutom ganska så rulltig. Hennes namn är Bridget Jones. Du har säkert själv sätt filmen. Det var inte min första gång häller, men det var första gången jag uppmärksammade det underförstådda size zero idealet i filmen. Min åsikt är att en kvinna som väger runt 60kg är ganska normal, här har vi hennes strävan att gå ner tio kilo, träffa en man och gifta sig rakt framför oss. När jag dessutom kommer ihåg skvallertidningarnas kommentarer åt Renée Zellweger viktuppgång inför filinspelningen och jag har även uppmärksammat hennes nedgång till en storlek mindre än size zero. Känner jag mig ännu mer förödmjukad och otillräcklig. Men på samma gång förbannad. Detta borde inte vara ett ideal att följa!


Eller vad säger du?

Min gofis Tea

 

 

Jag saknar min gofis, otroligt mycket. Längtar tills jag kommer hem!

Dukoral är fasiken inte gott

Som jag nämnt tidigare så ska vi snart åka till Gambia på semester. (13 dagar kvar för att vara exakt) Men nu är det ju så att när man ska åka till ett land som är så långt borta så måste man ju vaccinera sig.. Detta är inget jag gillar. Men dukoral skall hjälpa mot magsjuka orsakad av kolera så jag antar att det kan vara värt att pina i sig. Igår skulle vi ta första dosen, 2 veckor innan avfärd. Om en vecka måste jag gå igenom samma procedur igen. Det är inte bara roligt att åka till exotiska länder..

Bättre att misslyckas än att aldrig försöka

Efter en bra början på helgen med jullov och glöggfest så vaknade jag upp på lördagsmorgonen med en rispande hals. På kvällen var jag bjuden till Elin på tjejfest, men fick lämna återbud och ta en "raincheck" i stället. Pontan och jag hade varit ute och jul handlat hela dagen och min kropp sa i från, den orkade inte mycket mer. Det blev en mysig hemma kväll med chips och Robinson i stället. Jag somnade ganska tidigt och vaknade utvilad på söndagsmorgon. Lucia å allt, jag missade morgonens föreställning på SVT men tog igen det på kvällen. Mysfaktorn var hög och jag önskar jag själv hade pallrat mig i väg till en kyrka.
Men det var inte allt som hände i helgen, jag och Torpedo var och hälsade på Cicci och Bruno. Det blev ingen bästa kompis och förmodligen inte ens en kompis, Torpedo ställde sig i försvarsposition och fräste allt han kunde. Stackars Bruno gömde sig under soffan och vågade inte komma fram.
Idag ska jag jobba, även om det bara är fyra timmar så känns det väldigt krävande idag. Jag hade gärna legat på sofflocket och myst. Men slantarna kommer sitta som handen i handsken i januari.

Det blev en riktigt rolig kväll hos Crisse


Julfest

Julfest med klassen i kväll. Det är förvånansvärt många som kommer till Crisse i kväll, det kommer verkligen bli roligt tror jag. Jag lägger nog upp lite bilder i morgon..


En grå dag i Malmö

Första dagen på jullovet, det sista jullovet. Hanna och jag sitter hemma hos min och försöker komma på något att skriva om under C-uppsattsen. Det går ganska bra. Ett ämne har vi fastställt, nu är det bara frågor kvar. Torpedo, han jagar fåglar i fönstret.

En lång dag

Idag var jag på utbildning med jobbet. Det hölls på SAS Radison hotell här i Malmö. Det är alltid så häftigt och lyxigt att komma in på ett hotell tycker jag. Det bästa är att toaletterna är fräscha!
Det höll på i ca 3 timmar och i mitten fick man fika, väldigt trevligt.
Efter utbildningen fick jag skynda mig till skolan där min grupp satt och jobbade. Jag får alltid så himla dåligt samvete när jag är borta och inte deltar. Men jag försökte snappa upp det som dom andra hade pratat om och genom att ta på mig skrivandet av notis 1 så kanske jag räddade upp det.. jag vet inte men jag tror inte att någon tog det så hårt att jag inte var där de första timmarna.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är grymt trött. Zzz..

Redken

Jag bara måste göra reklam för det bästa hårprodukterna på marknaden! Jag har aldrig haft så mjukt och skötsamt hår som jag har nu, det doftar ljuvligt också. Min favorit är Redken All Soft

SATS

Denna vecka bjuder jobbet oss anställda på träning. Vi har fått klipp kort på SATS, det tycker vi känns väldigt roligt. I kväll ska jag gå och träna tillsammans med Lisa. Vi skulle köra ett styrkepass, hoppas på snygga muskler inför resan.  G A M B I A here I come!

RSS 2.0