Känner någon till?

Finns det någon som känner till vart man kan köpa dessa? By DIESEL with Foscarini

Skipp och hojj!

Jag har bestämt mig för att skippa Alévo produkterna. Man blir bara grymt hungrig och orkar inte att träna. Igår åt jag en ordentlig frukost och begav mig till gymmet i stället. Fick en genomkörare av en instruktör och det känns som mitt mål går att nå i alla fall, utan att svälta :)

Allévo


Jag är sjukt less på min vikt och har bestämt mig för att tappa minimum 5 kg under våren. För att öka mina chanser så började jag idag med en rivstart, Allévo. Men fan det är ju inte gått alls. Så nu sitter jag här med muggen i handen och tvingar i mig soppan till toner utav Edguy - Superheroes..

Alla ♥ dag

Idag för 8 år sedan, var jag 15 år och gick i 9c på Stenhamreskolan i Ljusdal. Jag kommer aldrig glömma den dagen för det var då jag sa "Jag Älskar Dig" till Pontus för första gången. Två dagar senare var det fredag och Towe i min klass hade fest. Det var första gången vi pussades.



S t e n h a m r e s k o l a n  2 0 0 2

Tacos och schlager is the shit

Igår var jag på rönnenfest, det var grymt trevligt och ganska så sent. Jag sov till 12.00, helt galet för att vara jag. I vanliga fall vaknar jag senast 10.00. Men när jag vaknade så var jag grymt sugen på tacos, så vi bjöd hem Hanna och Patrik för en myskväll. Ett bra initiativ utav mig tycker jag :)

Ä l s k a r   " d e n  s o m  i n t e  t a r  b o r t  l u d d e t  s k a  d ö ! "
a v  D a v i d  B a t r a 

Batra själv har skrivit små kommentarer till de olika lapparna, och det med stor humor. Särskilt mycket tycker jag om en lapp där en karl som klätt ut sig till tomte i ett öppet brev är ledsen över att han jagats hem av invandrarungdomar som inte känner till jultomtetraditionen. Det roligaste är dock inte tomtebrevet utan Batras kommentar.
Det här är inga enkla grejer. Jag bodde i USA när jag var liten och givetvis skulle vi fira högtidligheter på svenskt vis. När det var påsk så skickade mamma därför ut mig i kvarteret iklädd kvinnokläder med en stor kvast mellan benen. Jag hade en tom kaffekanna som jag skull försöka få mina grannar att fylla med godis, men när jag stod framför den förste bistre amerikanen som tyckte att det var lagom kul att bli väckt av en skånskindisk femåring i kvinnokläder fick jag någon form av blackout. Vad heter egentligen påskkäring på engelska? Det slutade med att jag i panik skrek: "Give me Candy! I am an Easter Bitch!"

Peace and Love


Jag blir alltid lika glad när jag hör det här klippet. Helt underbart!

Klockan ringer alltid vid fel tid

Känner mig grymt duktig och ambitiös över att gå upp och tvätta klockan 7.00 på morgonen..

Jag har inte alls sovit mycket i natt, trots mitt hårda box pass i går kväll. Jag trodde att jag skulle få sova som en stock, men icke. Torpedo hittade den en leksaken efter den andra tillsist fanns det bara ett alternativ kvar, TOAN. Han blev instängd där, i ca 2 timmar och vi fick sova ostört.. Ja i alla fall fån katten, jag har drömt grymt mycket mardrömmar också. Så när klockan ringde så vara jag absolut inte på mitt bästa morgon humör.

Some days never ends

Med sömniga ögon vaknade jag i morse kl 7.00, inte av mig själv så klart, utan att mobilen pep med sin ljuvliga morgon melodi. Hela veckan har jag haft sovmorgon, det är farligt med eget arbete, dagen blir så kort. Tidspessimist som jag är, satt jag i salen redan när läraren kommer in. (Självklart är jag en halvtimme tidig) På seminariet skall vi gå igenom textanalysen som vi har skrivit på boken som vi har läst. Vi skall dess utom kommentera varandras och därför självklart läst igenom dessa innan. Vi är sju stycken i våran grupp gånger 2000 tecken (utan blank sträck) mist som alla skall ha skrivit. Detta resulterar i 14000 tecken och 35 sidors läsning. Inte det roligaste.. Jag var måttligt nervös över kritiken som var dömd att falla över min textanalys.
Jag överlevde. Det blev max en halvsida att komplettera, MAX.. men det ska handla om boken som i ärlighetens namn, jag inte fattar alls. Detta kommer bli en svår nöt att knäcka.
Men en lunch med Pontan på en mysig pizzeria alldeles utanför Torso, gjorde så att allt kändes mycket bättre.
Självklart snodde jag med mig bilen hem, orka åka buss i Malmö, det tar en timme att komma hem (med bilen 15min)
15.00 hade jag min date med Gost Wisper, har börjat följa programmet slaviskt och tycker att det är grymt bra. Mins att det gick på kvällen förut och att jag då inte vågade se det. Det är faktiskt jobbigt att vara mörkrädd och ha bra fantasi. Dagens avsnitt handlade om en tjej som ramlade ner ifrån sin brandstege och dog. Det visade sig att advokaten hon jobbat för hade för följt henne och hade en kärleksrelation till henne. Han hade drivit iväg alla hennes vänner och familj. Så nu i hemsöker hon honom. Det slutade i alla fall gott och de goda vann. Kvinnan försvann in i ljuset och advokaten tog självmord och hamnade i helvetet.
Nu har jag precis kommit hem i från träningen. Ett super jobbigt pass på Friskis & Svettis som hölls utav Roine. Han är känd för sina hårda pass. 250 sittupps och ett intervall springande på 6 min och så fortsatte de.. med armhävningar och boxslag. Jag kunde inte ens skriva mitt namn efter träningen. (Alla under 26år skriver upp alla träningar man går på så får föreningen bidrag)
Nu ska jag gå och fixa laxen åt Pontan, han får aldrig mat utav mig. Men det blir nog ingen middag i kväll utan lunch i morgon.

Material girl

I  L o v e  M y  N e w  B a g ! !

Kassörskan beklagade sig över att den var repig och att hon inte hade någon annan på lager, jag hade inte märkt något om hon inte på pekat det för mig. Jag tycker att det är riktigt snyggt.. den ser redan använt sliten ut. Love It! Det bästa av allt var att priset var reducerat, snacka om bargain

♥ Photoshop

Kan inte sluta sitta med Photoshop och leka med mina bilder.
Jag är inget proffs MEN jag har grymt roligt.

Drömmer mig tillbaka till Greklands värme

RSS 2.0