Juldagen

Ännu en dag då vi inte fick sova ut. Vi masade oss ur den varma sängen klockan sex på morgonen. Taxin stod utanför och väntade redan tjugo över sju. Farmor hade knappt hunnit vakna, men ändå plockade hon fram frukost och kokade kaffe. Efter en ganska så slirig bilresa med en glad taxichaufför så kom vi fram till Arlanda och satte oss på tågen hem. SJ överträffade våra förväntningar och vi var inte mer än tio minuter försenade, så vid tolv på juldagen rullade vi in i Ljusdal.


Där stod mamma redo med maten, å gud så GOTT det var. Efter att ha fyllt magen och tagit ett varmt bad så var jag som en ny människa. Då kom Tean också, hon hade ju lite julklappar hemma hos oss som skulle öppnas. Det var en lessen lite tjej som öppnade dörren, pappa hade tvingat henna att ha täckbyxor på sig, hon som ville ha kjol. Tänk vilken dum pappa då det är -20 :) Det är inte alltid lätt att vara liten och inte förstå allt. Men efter några klappar var tårarna som bortblåsta och lilltjejn var glad igen.


Vid sextiden blev det julklappsöppning igen. Massa fint fick vi, det bästa av allt var ett objektiv till min kamera. Sjukt bra :) Nu kan jag verkligen zooma in.. Vi fick också mycket till det nya hemmet, så som en järvsöbåge, duk, matvåg, kuddar och filtar. Vi fick också spel och annat smått å gott. Allt var bara så bra! Tack snälla snälla mamma, pappa och lillebror.


Kvällen fortsatte med Anna och Love hemma hos Sara. Det blev mycket prat om allt och ingenting och så massa mys med lilla Love. En riktigt bra och skön juldag.




Kommentarer
Lars Eng

Vad fin hon är Tea :)

2011-01-22 @ 19:50:49
URL: http://larseng.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0